Samen Bouwen aan Nederland!

Sakol Nederland BV opereert namens  8 bedrijven met 22 regionale vestigingen als landelijke groothandel in hout- en plaatmateriaal. Een breed en diep assortiment met sterke voorraadposities kenmerken deze zelfstandige bedrijven. Daarnaast beschikken al onze bedrijven over afhaalfaciliteiten. Ieder bedrijf heeft een shop met een zeer uitgebreid assortiment. Ook beschikken meerdere van onze bedrijven over een compleet assortiment bouwmaterialen. Een club van dynamische ondernemers met zeer korte lijnen waar kennis en kracht gebundeld wordt.

Toegevoegde waarde
Op het gebied van bewerkingen heeft Sakol veel toegevoegde waarde in huis. Zo hebben wij alle faciliteiten om te kunnen schaven, profileren, korten, zagen, gronden en randafwerking. Daarnaast is er een groot scala aan specialismen bij de verschillende bedrijven op het gebied van plafond- wand- en gevelmontage, tuinhout, ronde- en afwijkende kozijnmodellen en lijstwerk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Verantwoord maatschappelijk en duurzaam ondernemen staat hoog in het vaandel bij Sakol. Ook als het gaat om milieu en duurzaam geproduceerd hout. Elke fabrikant dient voor alle leveringen een legaliteitsverklaring af te geven. Zo niet, dan worden zij uit het leveranciersbestand verwijderd. Al onze bedrijven zijn FSC® en PEFC gecertificeerd en hebben de Chain of Custody. Daarnaast worden binnen het assortiment ook producten gevoerd met het milieukeurmerk MTCC.

Landelijke dekking
Sakol kent in Nederland 13 regionale verzorgingsgebieden waarmee we een landelijke dekking garanderen om uw bestellingen op tijd te bezorgen. Elk gebied heeft één vast contactpersoon voor de buitendienst, technische medewerkers die hun vak verstaan en u graag in uw bouwproces adviseren. Voor de dagelijkse orderverwerking hebben wij vaste binnendienst medewerkers, zo heeft u als klant altijd te maken dezelfde contactpersonen.
Zoek
Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws
bouwbeurs-succes
Bouwbeurs overweldigend succes! Samen met alle leden beleefden we een...
Witzand Beste Houthandel 2018-2019
Witzand Beste Houthandel 2018-2019 Witzand is door het vakblad...
Verdouw
April 2019 Opening Verdouw Apeldoorn Fantastish, de nieuwe vestiging is...
Certificeringen
foto
FSC® certificaat De Forest Stewardship Council (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd....
foto
PEFC™ certificaat Programme for Endorsement of Forest Certification Schemes (PEFC™) is een internationale onafhankelijk van overheden opererende...